Mini outdoor

Nieuw concept!

Normaal gezien zou de 10e editie van Jam’in Jette Outdoor doorgaan op 21 en 22 mei 2021 in het Jeugdpark in Jette. Ondanks dat het voor het tweede jaar op rij uitgesteld moet worden, willen we deze symbolische datum kost wat kost behouden om een evenement te organiseren.Voor de artiesten, voor de techniekers, voor het publiek en omdat het hoog tijd is dat de cultuur weer opkomt! Eén ding is zeker: het zijn moeilijke tijden voor iedereen, zelfs voor ons eeuwige optimisten. Maar wachten tot alles vanzelf weer goed komt, was voor vzw Kwa! geen oplossing.

Op enkele weken tijd hebben al opties overwogen: we zijn drie keer veranderd van formule, van locatie, en van omvang… We hebben overwogen om er een testevenement van te maken in het kader van het protocol voor de herstart van de culturele sector. We zijn heel wat terughoudende mensen tegengekomen die ons aanraadden om het uit te stellen, …
Maar! We hebben besloten dat de samenleving en de cultuur kost wat kost hun rechten opnieuw moet terugnemen! Omdat tegengewicht noodzakelijk is voor de ontplooiing van een democratische samenleving… omdat het circus de verbeelding opent… omdat muziek de zeden verzacht…

In het kader voor hun On Tour nodigt Jam’in Jette u uit op drie verschillende sessies met een concert en een circusvoorstelling.

 Een gedroomde gelegenheid om met vrienden en familie samen te komen in een feestelijke sfeer, in alle veiligheid, made by Jam’in Jette:

– 15:30 tot 18:00 : Concert Bernard Orchestrar en La Piste

U kan gratis inschrijven voor een van de drie voorgestelde sessies. De onlineticketservice opent vrijdag 14 mei om 11 uur. U kunt de sessie van uw keuze boeken voor uzelf en uw kinderen jonger dan 12 jaar. Kinderen ouder dan 12 jaar op de datum van 22 mei, tellen als een volwassene.

Wees er snel bij! We zijn beperkt tot 50 personen per sessie, dus het kan snel volzet raken!
We willen u vriendelijk vragen om slechts voor één sessie in te schrijven, om zoveel mogelijk mensen de kans te geven een stukje cultuur op te snuiven. Om te weten welke sessie het best bij u past, ontdek onze geprogrammeerde artiesten hier.

Voor vragen: jaminjettecom@gmail.com